DEN NYE TOPPETASJEN ER BLITT MEGET GODT MOTTATT!

– Vi har nå solgt de to dyreste leilighetene i den nye toppetasjen til en totalsum av 16,4 millioner. I tillegg er 10 av i alt 28 leiligheter solgt. Dette er vi svært fornøyde med, og det viser at Brovingen borettslag er blitt meget godt mottatt i markedet.

Men fortvil ikke: Vi har fortsatt mange godbiter igjen. To i toppetasjen og 14 i de andre fire etasjene.

Leilighetene leveres med keramiske fliser på gulv og vegger på badet, kvalitetskjøkken, enstavs eikeparkett på alle gulv, vannbåren varme, elbillading og garasje i underetasjen. Store vindusflater gir en unik romfølelse og du kan følge naturens spektakulære lysendringer. Ditt naturmaleri vil endre seg hver time, hver dag. 

Brovingen har nærhet til sentrum og en unik finansiering med avdragsfrihet og lang nedbetalingstid.    

Det gode liv i leilighet

Det er ikke bare valg av bosted. Det er et valg om det livet du ønsker å leve fremover. Du slipper mange tidkrevende gjøremål. Du slipper å bruke tid på å komme til sentrumsnære opplevelser, du bor midt i dem. Du får mer fritid som du kan bruke til å oppdage livets skattkammer fylt av familie, venner, hobbyer, natur og reisemål som vil berike livet og forholdet. Mange som har flyttet fra enebolig til leilighet har fått en ny gnist i forholdet og til å yte for andre. Nå er det din tur til å velge det gode, frie liv i en sentrumsnær leilighet ytterst på kaikanten i Samasjøen.