OM BROVINGEN

Les om leilighetene, utbyggere og prosjektet

Oppdag livets skattkammer

Et liv på Brovingen gjør at du får frigjort tid til nye oppdagelser.

Livet er en reise full av muligheter og skatter og det er så mange skiller underveis. Det er valgene vi tar som leder oss til det skattkammeret av opplevelser som livet har å by på. Nå inviterer vi deg til et nytt veivalg: Til å bo på Brovingen. Det kan gjøres til et valg om en ny plass å bo, men det kan også være noe mer. Et valg om det livet du ønsker å leve fremover.

Mer tid til det som betyr noe
Hverdagen forenkles når du bor i en leilighet. Du får frigjort tid til nye opp-
dagelser. Det kan være oppdagelser i et pulserende nærmiljø, i naturen, i byen du bor i, eller helt kortreist til hobbyer og drømmer du ikke har fått realisert så langt i livet.

Ny gnist
For mange har livet i en leilighet også gitt overskudd til å dele mer av fritiden med livsledsager, familie og venner. Etter et hektisk liv har nok denne erfaringen forbauset mange. Den nye gnisten til å yte for andre har vært den største gaven. Livets skattkammer er uendelig, og vi inviter deg til å oppdage mer av det. Et liv på Brovingen ved havet innbyr til nye oppdagelser.

Kvalitet tvers igjennom

Den flotte beliggenheten inspirerte oss til å bygge leiligheter med mange kvaliteter som igjen gjør det hele mer verdifullt. 

To av Harstads eldste og mest solide bedrifter, Harstad skipsindustri (HSI) og BONORD, har gått sammen for å skape et av Harstads mest spektakulære boligprosjekter. Leilighetene har en perfekt beliggenhet og er plassert helt ute på kaikanten. Med utsikt mot Trondenes og Vågsfjorden, og med umiddelbar nærhet til sentrum.

Mange kvaliteter
Brovingen får 24 leiligheter fra 55 til 100 kvadratmeter. Bygget blir på fire etasjer med åtte to-roms, åtte tre-roms og åtte fire-roms leiligheter med god kvalitet. Alle leilighetene fra 2. til 4. etasje får to balkonger som sikrer en unik soltilgang. Leilighetene i 1. etg har terrasse på terreng mot sør, 3- og 4-roms leilighetene har i tillegg balkong mot nord.

Det lille ekstra
De moderne leilighetene får gode utforminger med åpne stue- og kjøkkenløsninger med en takhøyde på 2,6 meter og store vinduer som gir en luftig følelse. Fjernvarme sikrer en jevn og behagelig varme i alle rom.

Et helt unikt boligprosjekt
Kombinasjonen av solid arkitektarbeid fra A3 arkitektkontor, en fantastisk plassering, og BONORDs løsninger for trygging og sikring av borettslaget,
gir et helt unikt boligprosjekt.

En unik finansieringsløsning

Vi tilbyr deg gunstige betingelser som gjør at du kan sove trygt i godstolen.

BONORD bygger borettslag og med sine systemer og forsikringer sikrer dette deg svært gunstige og trygge betingelser. Kjøpesummen er delt inn i et innskudd på 50 prosent og en fellesgjeld på det tilsvarende. Gjennom en IN-ordning kan du dersom du ønsker det individuelt betale ned på fellesgjelden. Lånet på fellesgjelden har en løpetid på hele 50 år, hvorav de 10 første årene er avdragsfrie, samt har gode rentebetingelser. BONORD står for trygghet, og leilighetene inngår i alle av boligbyggelagets sikringsordninger. Herunder også forskuttering av felleskostnader, som gjør at borettslaget er sikret god likviditet, selv om enkelte av andelshaverne ikke oppfyller sine forpliktelser. Gjennom BONORD får man også en av landets beste innkrevingsordninger.

Gode systemer
Med BONORD som forretningsfører er også Brovingen borettslag sikret gode drifts-, styrings- og vedlikeholds-systemer. Vedlikeholdsplanleggingen følges opp gjennom det nettbaserte styringsverktøyet Plussplan, som gir forutsigbarhet for fremtidige vedlikeholdsbehov og budsjettering. Lagets lovpålagte HMSarbeid løses gjennom BEVAR-HMS. I tillegg får styret tilgang til en unik styreportalløsning og kommunikasjonsplattform mot beboerne. Alt for å sikre en bedre og lettere styrehverdag, slik at du som bor i Brovingen borettslag kan bruke tiden på å nyte det å bo i et veldrevet og godt bomiljø.

Trygghet og muligheter
Med BONORDs systemer og erfaring kan vi tilby den tryggheten som er så viktig når man skal kjøpe seg ny bolig. En finansieringsordning som gir muligheter for alle, og stor økonomisk frihet for de som ønsker å bruke ekstra egenkapital.

Utsikt i bevegelse

En god utsikt får magi når den tilføres lysets bevegelser og kraften fra et samfunn som eri full vigør.

Det er noe eget med utsikt. Særlig når den er i bevegelse slik den vil oppleves fra Brovingen.

Utsiktens magi
Vi ble fra første stund slått av magien som havets nærhet gir, utsikten til historiske Trondenes og hele innseilingen til Harstad. Med de majestetiske og evige fjellene på Grytøya, Senja og Andørja i kontrast til en Vågsfjord i stadig forandring. Vi har sett nordlyset danse over verftet og midnattsola slikke hustoppene i området. Og på tross av alt dette var det bevegelsene som gjorde aller mest inntrykk. Båter i alle fasonger og størrelser som kommer og går til og fra verftet. Her hvor det har vært båter i mer enn 150 år. Hvor kommer de fra, hva holder de på med og hva er neste havn? Vi oppdaget at en god utsikt får magi når den tilføres lysets bevegelser og kraften fra et samfunn som er i full vigør. Fra din leilighet i Brovingen kan du oppdage og undres, med et utsyn i bevegelse.

Aldri langt borte

Å bare spasere noen minutter for å oppleve noe flott er en gave som nå kan bli din.

Det som er nært, er aldri langt borte. Du har kanskje kjent på følelsen av hva avstand betyr når du ønsker å gjøre noe du ikke får gjort fordi det er for langt unna. Slik blir det ikke på Brovingen der du kan nå det meste til fots, og på kort tid.

Minutter til alt
Det er to nærbutikker, kulturhus, universitet, barneskole, båthavn, legesenter, flybuss og bibliotek innen fem minutters gangavstand. Det er under ti rolige minutters spasertur langs kaiene inn til sentrum med butikker, bakerier, kafeer, badeland, treningssenter, gallerier, havnebasseng og byens torv med konserter og aktiviteter. Det er så godt å vite at det meste du trenger, aldri er langt borte.

Mer av det gode

De gode opplevelsene du har på ferie kan du også leve ut hjemme. Det blir så mye enklere nå.

Livets skattkammer har så mange goder. Av og til må vi kaste loss for å få oppleve dem. Vi er forskjellige og goder oppleves ulikt. Men sentral beliggenhet gir større valgfrihet. Å rusle rundt og ta en deilig kaffe eller lunsj og et glass vin, bør ikke være forbeholdt de få feriedagene borte. Det kan nå bli en en del av hverdagen. Akkurat som daglig trim på Stien langs sjøen, i Folkeparken eller i treningsstudio kan være det. Gå i gallerier, på kino eller forestillinger på kulturhuset uten å tenke på den lange vegen hjem. Vri om nøkkelen, spasere til flybussen og starte på en ny reise til steder du drømmer om. Vi er heldig som kan velge mer av det gode.

Historisk sus

Å undres over det som en gang har vært og det som er nå gir perspektiver.

Når du bor på Brovingen bor du i et områder der du vil fornemme historiens sus. Gründerne for over hundre år siden; Job Thode Holst, Kristian Holst,
Ejnar S. Nielsen, Edvard Tangen og Carl Andreas Hansen etablerte alle virksomheter i området. Her vandret også maleren Kristoffer Holst i sin ungdom. Mye av Harstads identitet som skipsbyggerby ligger her. Og Ejnar S. Nielsens start i Samasjøen i 1912 føres videre av HAMEK som driver verksted med over 100 ansatte den dag i dag.

Fra bondesamfunn til en industriby
Se for deg hele vågen her fylt med trålere fra Hull og Grimsby. Tenk med gru på tyskernes bombing av oljetankene til Vestlandske Petroleumscompagni
20. mai 1940. Gå bort til Steinaværbrygga fra 1860 og tenk på 160 år med virksomhet i Lofoten, på Bjarkøy, på Steinavær og fra 1917 her i Samasjøen.
Ta deg en tur på museet inne på verftsområdet og se hvordan Harstads fremste gründere utviklet Harstad fra et bondesamfunn til en industriby. Går du inn mot byen vil du fornemme det samme gjennom historien til hermetikkindustrien på 20-tallet og 50 år med landsdelens to store kjøttprodusenter i Brødrene Bothner og Nord-Norges Salgslag. Og du kan se hvordan Harstad fortsatt har en sterk skipsindustri samtidig som øvrig industri er erstattet med kompetanse, kultur, handel og opplevelser.

På Brovingen bor du ikke på en hvilken som helst plass, du bor midt i historiens sus, og får følge den videre fra orkesterplass.

Effektive 2-roms

De effektive toroms-leilighetene får et soverom, et bad og åpen planløsning mellom kjøkken og stue. Her vil det bli lett å innrede etter eget ønske.

Kvalitetskjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer, malte fronter og underlimt vask. Gulvet blir 1-stavs hvitlasert eikeparkett og på badet keramiske fliser på vegg og gulv. Her får du også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Lunt soverom.

Stort vindu i stuen gir leiligheten et lyst preg. Alle leilighetene i 1. etasje får terrasse mot sør. Fra og med 2. etasje får leilighetene sørvendt balkong med utebelysning og stikk for terrassevarme. Her kan du nyte morgenkaffen ute – året rundt. Med bruksareal på rundt 55 kvm er leilighetene et godt bo-alternativ for par eller enslige.

Romslige 3-roms

De hyggelige tre-romsleilighetene med gode planløsninger, får åpen kjøkkenløsning mot stuen – noe som gjør rommet luftig og innbydende. Fra entrèen er det direkte adkomst til bod, som også kan bli et walk-in closet.

Kjøkkenet kommer med integrerte hvitevarer og det minimalistiske uttrykket gir deg muligheten til å dekorere i egen stil. Begge soverommene har skyvedørsfronter som standard og det ene har direkte adkomst til en romslig balkong fra og med 2. etasje. Gulvet blir lagt med 1- stavs eikeparkett, og går som en rød trå gjennom leiligheten. Badet får opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Her blir det keramiske fliser og varmekabler i gulvene.

Fra og med 2. etasje får leilighetene to balkonger. En mot nord og en mot sør, hvor det blir plass til sittegruppe og kapasitet for terrassevarmer slik at du kan forlenge utesesongen. I 1. etasje blir det terrasse mot sør og balkong mot nord. Leilighetene har et bruksareal på 81,5 kvadratmeter og gir gode muligheter for trivsel.

Luftige 4-roms

Fireroms-leilighetene kommer tre i forskjellige variasjoner og størrelser fra 94,4 kvm til 99 kvm. Når du kommer inn i leilighetene får du en god skyvedørsgarderobe i gangen. Kjøkkenet i nordisk kvalitet, blir funksjonelt med god oppbevaringsplass, integrerte hvitevarer, underlimt vask og en benkeplate hvor du får grei plass til å tilberede dagens måltider. Alle tre soverommene leveres med fronter til skyvedørsgarderobe.

Stuen har direkte adgang til en hyggelig balkong og store vindu som skaper lys og romfølelse. Baderommet får gulvvarme og blir flislagt med keramiske fliser. Her vil du også få oppkobling til vaskemaskin og tørketrommel. I 1. etasje har leilighetene en sørvendt terrasse og balkong mot nord.

Fra og med 2. etasje får leilighetene to balkonger, en mot nord og en mot sør. Du bor godt i sentrum!

Solide utbyggere

Det er to solide bedrifter som sammen skal realisere Brovingen.

Brovingen bygges av to av Harstads eldste og mest solide bedrifter. Harstad skipsindustri AS og BONORD har gått sammen om å skape et av Harstads mest spektakulære boligprosjekter. Modellen med borettslag er en trygg måte å organisere det å bo på. Den gir en unik trygghet for de som bor i Brovingen borettslag, slik det gjennom år har bidradd til å skape gode og trygge bomiljø over hele landet. I Norge er det nesten en million mennesker som har valgt å være medlemmer i et boligbyggelag. BONORD har 22.500 medlemmer i Hammerfest, Tromsø og Harstad. I Harstad har boligbyggelaget bygget
boliger siden 1946.

En stolt historie
Harstad skipsindustri AS har røtter tilbake til 1895 og har hatt virksomhet i Samasjøen siden 1912. Ved siden av to verftslokasjoner er de nå også blitt en stor eiendomsutvikler, sist med fullføringen av Harstads største kontorbygg, Kaarbøbygget i 2017.

Alle livets faser
Nå gleder vi oss sammen til å realisere Brovingen borettslag, som vil bli et borettslag for alle livets faser, med en panoramautsikt som få andre, om noen, prosjekter i Harstad kan vise maken til!

Ola Karlsen og Bjørn Mathisen

OM BROVINGEN

Les om leilighetene, utbyggere og prosjektet

Oppdag livets skattkammer

Et liv på Brovingen gjør at du får frigjort tid til nye oppdagelser.

Livet er en reise full av muligheter og skatter og det er så mange skiller underveis. Det er valgene vi tar som leder oss til det skattkammeret av opplevelser som livet har å by på. Nå inviterer vi deg til et nytt veivalg: Til å bo på Brovingen. Det kan gjøres til et valg om en ny plass å bo, men det kan også være noe mer. Et valg om det livet du ønsker å leve fremover.

Mer tid til det som betyr noe
Hverdagen forenkles når du bor i en leilighet. Du får frigjort tid til nye opp-
dagelser. Det kan være oppdagelser i et pulserende nærmiljø, i naturen, i byen du bor i, eller helt kortreist til hobbyer og drømmer du ikke har fått realisert så langt i livet.

Ny gnist
For mange har livet i en leilighet også gitt overskudd til å dele mer av fritiden med livsledsager, familie og venner. Etter et hektisk liv har nok denne erfaringen forbauset mange. Den nye gnisten til å yte for andre har vært den største gaven. Livets skattkammer er uendelig, og vi inviter deg til å oppdage mer av det. Et liv på Brovingen ved havet innbyr til nye oppdagelser.

Kvalitet tvers igjennom

Den flotte beliggenheten inspirerte oss til å bygge leiligheter med mange kvaliteter som igjen gjør det hele mer verdifullt. 

To av Harstads eldste og mest solide bedrifter, Harstad skipsindustri (HSI) og BONORD, har gått sammen for å skape et av Harstads mest spektakulære boligprosjekter. Leilighetene har en perfekt beliggenhet og er plassert helt ute på kaikanten. Med utsikt mot Trondenes og Vågsfjorden, og med umiddelbar nærhet til sentrum.

Mange kvaliteter
Brovingen får 24 leiligheter fra 55 til 100 kvadratmeter. Bygget blir på fire etasjer med åtte to-roms, åtte tre-roms og åtte fire-roms leiligheter med god kvalitet. Alle leilighetene fra 2. til 4. etasje får to balkonger som sikrer en unik soltilgang. Leilighetene i 1. etg har terrasse på terreng mot sør, 3- og 4-roms leilighetene har i tillegg balkong mot nord.

Det lille ekstra
De moderne leilighetene får gode utforminger med åpne stue- og kjøkkenløsninger med en takhøyde på 2,6 meter og store vinduer som gir en luftig følelse. Fjernvarme sikrer en jevn og behagelig varme i alle rom.

Et helt unikt boligprosjekt
Kombinasjonen av solid arkitektarbeid fra A3 arkitektkontor, en fantastisk plassering, og BONORDs løsninger for trygging og sikring av borettslaget,
gir et helt unikt boligprosjekt.

En unik finansieringsløsning

Vi tilbyr deg gunstige betingelser som gjør at du kan sove trygt i godstolen.

BONORD bygger borettslag og med sine systemer og forsikringer sikrer dette deg svært gunstige og trygge betingelser. Kjøpesummen er delt inn i et innskudd på 50 prosent og en fellesgjeld på det tilsvarende. Gjennom en IN-ordning kan du dersom du ønsker det individuelt betale ned på fellesgjelden. Lånet på fellesgjelden har en løpetid på hele 50 år, hvorav de 10 første årene er avdragsfrie, samt har gode rentebetingelser. BONORD står for trygghet, og leilighetene inngår i alle av boligbyggelagets sikringsordninger. Herunder også forskuttering av felleskostnader, som gjør at borettslaget er sikret god likviditet, selv om enkelte av andelshaverne ikke oppfyller sine forpliktelser. Gjennom BONORD får man også en av landets beste innkrevingsordninger.

Gode systemer
Med BONORD som forretningsfører er også Brovingen borettslag sikret gode drifts-, styrings- og vedlikeholds-systemer. Vedlikeholdsplanleggingen følges opp gjennom det nettbaserte styringsverktøyet Plussplan, som gir forutsigbarhet for fremtidige vedlikeholdsbehov og budsjettering. Lagets lovpålagte HMSarbeid løses gjennom BEVAR-HMS. I tillegg får styret tilgang til en unik styreportalløsning og kommunikasjonsplattform mot beboerne. Alt for å sikre en bedre og lettere styrehverdag, slik at du som bor i Brovingen borettslag kan bruke tiden på å nyte det å bo i et veldrevet og godt bomiljø.

Trygghet og muligheter
Med BONORDs systemer og erfaring kan vi tilby den tryggheten som er så viktig når man skal kjøpe seg ny bolig. En finansieringsordning som gir muligheter for alle, og stor økonomisk frihet for de som ønsker å bruke ekstra egenkapital.

Utsikt i bevegelse

En god utsikt får magi når den tilføres lysets bevegelser og kraften fra et samfunn som eri full vigør.

Det er noe eget med utsikt. Særlig når den er i bevegelse slik den vil oppleves fra Brovingen.

Utsiktens magi
Vi ble fra første stund slått av magien som havets nærhet gir, utsikten til historiske Trondenes og hele innseilingen til Harstad. Med de majestetiske og evige fjellene på Grytøya, Senja og Andørja i kontrast til en Vågsfjord i stadig forandring. Vi har sett nordlyset danse over verftet og midnattsola slikke hustoppene i området. Og på tross av alt dette var det bevegelsene som gjorde aller mest inntrykk. Båter i alle fasonger og størrelser som kommer og går til og fra verftet. Her hvor det har vært båter i mer enn 150 år. Hvor kommer de fra, hva holder de på med og hva er neste havn? Vi oppdaget at en god utsikt får magi når den tilføres lysets bevegelser og kraften fra et samfunn som er i full vigør. Fra din leilighet i Brovingen kan du oppdage og undres, med et utsyn i bevegelse.

Aldri langt borte

Å bare spasere noen minutter for å oppleve noe flott er en gave som nå kan bli din.

Det som er nært, er aldri langt borte. Du har kanskje kjent på følelsen av hva avstand betyr når du ønsker å gjøre noe du ikke får gjort fordi det er for langt unna. Slik blir det ikke på Brovingen der du kan nå det meste til fots, og på kort tid.

Minutter til alt
Det er to nærbutikker, kulturhus, universitet, barneskole, båthavn, legesenter, flybuss og bibliotek innen fem minutters gangavstand. Det er under ti rolige minutters spasertur langs kaiene inn til sentrum med butikker, bakerier, kafeer, badeland, treningssenter, gallerier, havnebasseng og byens torv med konserter og aktiviteter. Det er så godt å vite at det meste du trenger, aldri er langt borte.

Mer av det gode

De gode opplevelsene du har på ferie kan du også leve ut hjemme. Det blir så mye enklere nå.

Livets skattkammer har så mange goder. Av og til må vi kaste loss for å få oppleve dem. Vi er forskjellige og goder oppleves ulikt. Men sentral beliggenhet gir større valgfrihet. Å rusle rundt og ta en deilig kaffe eller lunsj og et glass vin, bør ikke være forbeholdt de få feriedagene borte. Det kan nå bli en en del av hverdagen. Akkurat som daglig trim på Stien langs sjøen, i Folkeparken eller i treningsstudio kan være det. Gå i gallerier, på kino eller forestillinger på kulturhuset uten å tenke på den lange vegen hjem. Vri om nøkkelen, spasere til flybussen og starte på en ny reise til steder du drømmer om. Vi er heldig som kan velge mer av det gode.

Historisk sus

Å undres over det som en gang har vært og det som er nå gir perspektiver.

Når du bor på Brovingen bor du i et områder der du vil fornemme historiens sus. Gründerne for over hundre år siden; Job Thode Holst, Kristian Holst,
Ejnar S. Nielsen, Edvard Tangen og Carl Andreas Hansen etablerte alle virksomheter i området. Her vandret også maleren Kristoffer Holst i sin ungdom. Mye av Harstads identitet som skipsbyggerby ligger her. Og Ejnar S. Nielsens start i Samasjøen i 1912 føres videre av HAMEK som driver verksted med over 100 ansatte den dag i dag.

Fra bondesamfunn til en industriby
Se for deg hele vågen her fylt med trålere fra Hull og Grimsby. Tenk med gru på tyskernes bombing av oljetankene til Vestlandske Petroleumscompagni
20. mai 1940. Gå bort til Steinaværbrygga fra 1860 og tenk på 160 år med virksomhet i Lofoten, på Bjarkøy, på Steinavær og fra 1917 her i Samasjøen.
Ta deg en tur på museet inne på verftsområdet og se hvordan Harstads fremste gründere utviklet Harstad fra et bondesamfunn til en industriby. Går du inn mot byen vil du fornemme det samme gjennom historien til hermetikkindustrien på 20-tallet og 50 år med landsdelens to store kjøttprodusenter i Brødrene Bothner og Nord-Norges Salgslag. Og du kan se hvordan Harstad fortsatt har en sterk skipsindustri samtidig som øvrig industri er erstattet med kompetanse, kultur, handel og opplevelser.

På Brovingen bor du ikke på en hvilken som helst plass, du bor midt i historiens sus, og får følge den videre fra orkesterplass.

Effektive 2-roms

De effektive toroms-leilighetene får et soverom, et bad og åpen planløsning mellom kjøkken og stue. Her vil det bli lett å innrede etter eget ønske.

Kvalitetskjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer, malte fronter og underlimt vask. Gulvet blir 1-stavs hvitlasert eikeparkett og på badet keramiske fliser på vegg og gulv. Her får du også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Lunt soverom.

Stort vindu i stuen gir leiligheten et lyst preg. Alle leilighetene i 1. etasje får terrasse mot sør. Fra og med 2. etasje får leilighetene sørvendt balkong med utebelysning og stikk for terrassevarme. Her kan du nyte morgenkaffen ute – året rundt. Med bruksareal på rundt 55 kvm er leilighetene et godt bo-alternativ for par eller enslige.

Romslige 3-roms

De hyggelige tre-romsleilighetene med gode planløsninger, får åpen kjøkkenløsning mot stuen – noe som gjør rommet luftig og innbydende. Fra entrèen er det direkte adkomst til bod, som også kan bli et walk-in closet.

Kjøkkenet kommer med integrerte hvitevarer og det minimalistiske uttrykket gir deg muligheten til å dekorere i egen stil. Begge soverommene har skyvedørsfronter som standard og det ene har direkte adkomst til en romslig balkong fra og med 2. etasje. Gulvet blir lagt med 1- stavs eikeparkett, og går som en rød trå gjennom leiligheten. Badet får opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Her blir det keramiske fliser og varmekabler i gulvene.

Fra og med 2. etasje får leilighetene to balkonger. En mot nord og en mot sør, hvor det blir plass til sittegruppe og kapasitet for terrassevarmer slik at du kan forlenge utesesongen. I 1. etasje blir det terrasse mot sør og balkong mot nord. Leilighetene har et bruksareal på 81,5 kvadratmeter og gir gode muligheter for trivsel.

Luftige 4-roms

Fireroms-leilighetene kommer tre i forskjellige variasjoner og størrelser fra 94,4 kvm til 99 kvm. Når du kommer inn i leilighetene får du en god skyvedørsgarderobe i gangen. Kjøkkenet i nordisk kvalitet, blir funksjonelt med god oppbevaringsplass, integrerte hvitevarer, underlimt vask og en benkeplate hvor du får grei plass til å tilberede dagens måltider. Alle tre soverommene leveres med fronter til skyvedørsgarderobe.

Stuen har direkte adgang til en hyggelig balkong og store vindu som skaper lys og romfølelse. Baderommet får gulvvarme og blir flislagt med keramiske fliser. Her vil du også få oppkobling til vaskemaskin og tørketrommel. I 1. etasje har leilighetene en sørvendt terrasse og balkong mot nord.

Fra og med 2. etasje får leilighetene to balkonger, en mot nord og en mot sør. Du bor godt i sentrum!

Ola Karlsen og Bjørn Mathisen

Solide utbyggere

Det er to solide bedrifter som sammen skal realisere Brovingen.

Brovingen bygges av to av Harstads eldste og mest solide bedrifter. Harstad skipsindustri AS og BONORD har gått sammen om å skape et av Harstads mest spektakulære boligprosjekter. Modellen med borettslag er en trygg måte å organisere det å bo på. Den gir en unik trygghet for de som bor i Brovingen borettslag, slik det gjennom år har bidradd til å skape gode og trygge bomiljø over hele landet. I Norge er det nesten en million mennesker som har valgt å være medlemmer i et boligbyggelag. BONORD har 22.500 medlemmer i Hammerfest, Tromsø og Harstad. I Harstad har boligbyggelaget bygget
boliger siden 1946.

En stolt historie
Harstad skipsindustri AS har røtter tilbake til 1895 og har hatt virksomhet i Samasjøen siden 1912. Ved siden av to verftslokasjoner er de nå også blitt en stor eiendomsutvikler, sist med fullføringen av Harstads største kontorbygg, Kaarbøbygget i 2017.

Alle livets faser
Nå gleder vi oss sammen til å realisere Brovingen borettslag, som vil bli et borettslag for alle livets faser, med en panoramautsikt som få andre, om noen, prosjekter i Harstad kan vise maken til!